Over Deyoso

Deyoso zet in op hoogwaardige kwaliteit opnamefaciliteiten. De ideale omgeving om op te nemen of voor het ontwikkelen van creatieve ideeën. Maar dat gaat veel verder dan goede apparatuur. Ook de omgeving is bepalend voor de sfeer én kwaliteit van een opname.
Sfeer

Sfeer is uitermate belangrijk in een creatief proces. Deyoso is gesitueerd in een rustige, landelijke omgeving, zonder storende invloeden. In alle rust werkt u aan uw opnames. Continu creatief bezig zijn, in een ongedwongen sfeer. Maar landelijk betekent niet alleen maar idyllisch. Deyoso is van alle faciliteiten voorzien om de sfeer op te roepen die bij uw passie hoort. De opnameruimte kan met ledverlichting in elke gewenste kleur gebracht worden. Napraten, rustig zitten, even e-mail checken via ons draadloos netwerk, een spelletje poolbiljart of even de zinnen verzetten met de Wii: het kan allemaal.Locatie

Deyoso is gevestigd in een voormalige boerderij in het buitengebied van Boekel (N-Br). Toch ligt de studio van Deyoso op slechts een half uur rijden van grotere steden als Tilburg, Nijmegen en Den Bosch, dicht bij snelwegen als de A50 en de A2. Ook Schiphol en de vliegvelden van Eindhoven, Maastricht en Weeze (D) zijn in korte tijd te bereiken.

Soundstudio Deyoso
Erpseweg 22
5427 PG Boekel
+31 (0)492 820222
studio@deyoso.eu


Home Home Over Deyoso Faciliteiten Contact Referenties

Soundstudio Deyoso  |  Tel. 0031 (0)492 820222  |  E-mail: studio@deyoso.eu  | Kvk Den Bosch 16080802  |  Disclaimer