Faciliteiten

Deyoso beschikt naast een prima uitgeruste control room over een ruim opgezette studioruimte. Zeventig vierkante meter, voorzien van een complete installatie. Een ruimte die akoestisch geoptimaliseerd is, zodat het geluid zijn karakter behoudt.
Apparatuur op maat

Deyoso heeft bewust geen waslijst aan specificaties online staan met de aanwezige randapparatuur en installaties. Er is immers geen standaard opstelling waarmee iedereen aan de slag kan. Het is onze passie om maatwerk af te leveren.

In overleg zorgt Deyoso er daarom voor dat elke formatie optimaal aan de slag kan, van singer-songwriter tot complete band. Indien nodig breiden we onze apparatuur daarvoor uit. Technici met vragen over de mogelijkheden van Deyoso kunnen uiteraard contact opnemen voor overleg. In een persoonlijk gesprek bekijken we graag samen de mogelijkheden.
Ook te huur

Deyoso biedt alle faciliteiten en ondersteuning voor uw opnames: van één track tot een compleet project. Maar u kunt uiteraard ook met uw eigen technici en medewerkers aan de slag: de studio van Deyoso is uiteraard ook te huur.

Prima akoestiek

De opnamestudio en de control room zijn gemeten middels SMAART / Room EQ Wizard / Earthworks om de beste, professionele geluidskwaliteit te garanderen. Ook zijn deze beide ruimtes geoptimaliseerd voor een perfecte akoestiek.

Dvd of videoclip

Wilt u voor een ‘making of’, een documentaire of een videoclip ook filmopnames maken tijdens de opnames bij Deyoso? Dat kan uiteraard. Door de ruime opzet van onze studio is daarin van alles mogelijk. Neem voor vragen eventueel contact met ons op.

Overnachten

Creativiteit laat zich niet altijd sturen. Inspiratie komt als het komt. Om niet gebonden te zijn aan kantooruren, biedt Deyoso de gelegenheid om de ‘9 tot 5-mentaliteit’ te vergeten door te blijven overnachten. Creatief bezig zijn op elk moment van de dag.

Indien gewenst is er direct naast de studio overnachtingsmogelijkheid tot 18 personen bij te boeken in de aangrenzende chalets. Geen taxi’s of hotels, maar overnachten in de directe nabijheid van de studio. Voor verblijfmogelijkheden voor grotere gezelschappen is ook van alles mogelijk, neem daarvoor contact op.


Fotografie

Soundstudio Deyoso staat voor sfeer en kwaliteit. Daarom denkt Deyoso graag mee over het totale project. Zo kan Deyoso u ook op weg helpen met de fotografie, bijvoorbeeld voor inlay- en coverfoto’s. Verschillende professionele fotografen in de directe nabijheid van Deyoso kunnen u daar – elk in hun eigen stijl – over adviseren:


Catering en horeca

Ook uit eten gaan is mogelijk in de directe nabijheid van Deyoso. Verblijft u in de chalets, dan kunt u bijvoorbeeld terecht bij Grieks Restaurant Asteria in Boekel.


Home Home Over Deyoso Faciliteiten Contact Referenties

Soundstudio Deyoso  |  Tel. 0031 (0)492 820222  |  E-mail: studio@deyoso.eu  | Kvk Den Bosch 16080802  |  Disclaimer

Meer info over de voorzieningen op www.devoetpomp.nl